FOTO  Izborna Skupština humanitarne udruge fra Mladen Hrkać

fra Mladen Hrkać, Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać"

Skupština je održana u prostorijama Franjevačkog samostana Bezgrješnog začeća BDM u Dubravi uz nazočnost 33 člana udruge. Skupština je počela zajedničkom molitvom koju je predvodio gvardijan Franjevačkog samostana Bezgrješnog začeća BDM u Dubravi fra Draženko Tomić koji je ujedno i član Nadzornog odbora Udruge. Nakon molitve, otvaranja Skupštine i izbora povjerenstava predstavljena su izvješća o radu, izvješće Nadzornog odbora te financijsko izvješće. Sva predstavljena izvješća su usvojena te se pristupilo izborima za novi saziv Predsjedništva Udruge i Nadzornog odbora za sljedeće dvije godine.

U novi saziv Predsjedništva humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać" su izabrani:
Predsjednik - Ivan Soldo
Prvi dopredsjednik - Nives Skoko
Drugi dopredsjednik - fra Svetozar Kraljević
Tajnik - Marija Suton
Rizničar - Matea Pandurić
Počasni članovi predsjedništa - Marija Soldo, Kristina Rezić, Maja Mandić i Mario Paponja
Članovi Nadzornog odbora - Zlatan Mijo Jelić - predsjednik, fra Draženko Tomić i Anton Marušić.

Predsjednik Udruge se zahvalio u svoje osobno ime, kao i u ime svih izabranih, na ukazanom povjerenju te naglasio da će novi saziv Predsjedništva imati veliku odgovornost i zadaću zadržati postojeću razinu na kojoj Udruga djeluje.
„Hvala svima vama koji neumorno i nesebično pomažete naš rad. Svaka nagrada i svaki uspjeh koji ostvari naša Udruga je vaš uspjeh i vaša nagrada. Nadamo se da smo opravdali povjerenje koje ste nam ukazali i da se ponosite time što ste članovi humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać" - rekao je u svojoj završnoj riječi predsjednik Udruge g. Ivan Soldo.

Nakon završne riječi predsjednika Udruge, sve nazočne kao i novoizabrano rukovodstvo humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać" je blagoslovio fra Jozo Zovko.