FOTO  Idealno osvježenje za ljetne dane

Somersby se nudi kao idealno osvježenje koje ovih mjeseci možete naći i na ulicama bosanskohercegovačkih gradova tokom Somersby promocija.

Naime, u 8 gradova širom BiH, Somersby organizira zanimljive ulične promocije čime promovira ovo kozmopolitsko piće s okusom jabuke. Djevojke i mladići obučeni u odjeću 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća, na svojim su retro biciklima tijekom svibnja posjetili ulice Bijeljine, Tuzle, Mostara i Sarajeva, te osvježili zainteresirane prolaznike.

Somersby promocije se nastavljaju u poslijepodnevnim satima u Zenici  29. i 30. svibnja, Doboju 31. svibnja i 1. lipnja, Banjaluci 5. i 6. lipnja, Sarajevu  7. i 8. lipnja, Bihaću 12. i 13. lipnja, te ponovo u Banjaluci 14. i 15. lipnja i Mostaru 19. i 20. lipnja.

Iskoristite priliku i osvježite se ovim odličnim pićem.

Somersby je piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo naklonost mladih i urbanih ljudi širom svijeta, pa tako i kod nas u BiH. To nije pivo, iako ga mnogi svrstavaju u tu kategoriju. Somersby spada u kategoriju cidera. Zbog svog sastava, Somersby je savršeno piće za druženje sa prijateljima nakon posla, ali i idealna osvježavajuća alternativa u svim ostalim prilikama.

Sponzorirani Članak!