I to je moguće: Zet oženio punicu zbog mirovine

Ova nesvakidašnja pojava otkrivena je nakon što je svekar seksualno napao Radmilu J. iz Vladičinog Hana, koja se udala za njega zbog mirovine.

- Radmila se po dogovoru razvela od muža Dragana i udala za svekra Svetislava zbog njegove visoke devizne mirovine. Međutim, sve se poremetilo kad je suprug Dragan ostao bez posla u "Slogi", pa je morao otići u inozemstvo. Onda se svekar ili muž Svetislav opustio i počeo napadati Radmilu. Pošto se ona opirala, odlučio je dovesti drugu, mlađu zaručnicu i vjenčati se s njom. Sad Radmila i Dragan bitku biju da Svetislava istjeraju iz kuće ili, ako hoće da ostane, da plaća kiriju - otkriva izvor Kurira i dodaje da cijela čaršija o tome bruji.

Slična situacija je bila i sa Verom N. iz okoline Leskovca, koja se vjenčala sa svekrom Vojom G., dobrostojećim umirovljenikom. Kao u prethodnim slučajevima, sve je bilo regularno i po zakonu. Međutim, tu je nastao problem kad je njezin bivši i "pravi" muž našao drugu ženu i sad Voja ne zna što mu je činiti.

S druge strane, Milanka, devizna umirovljenica, da bi pomogla kćeri i njenom mužu, odlučila je da se vjenča sa zetom Nikolom.

Sve teža gospodarska situacija u posljednje vrijeme dovodi do česte pojave sklapanja ovakvih brakova, ali i problema u obiteljima koje su se odlučile na taj korak.