Ej, Majo, hoćeš li se udati za mene' - zaprosio je na koncertu klape

Ej, Majo, hoćeš li se udati za mene' - zaprosio je na koncertu klape
...našu pjesmu - rekao je nakon sinoćnjeg koncerta klape Intrade Tomislav Bralić i budućim mladencima poželio svako dobro. Na zagrebačkom koncertu poznatih Zadrana 25-godišnji Ilija Pejić zaprosio je svoju djevojku, godinu dana mlađu Maju Stepanić.

Žive u Velikoj Gorici, zajedno su dvije godine, a romantični Ilija kaže, želio ju je zaprositi od trenutka kad ju je prvi put ugledao. Često odlaze na koncerte klape Intrade, a kad na radiju čuju njihovu pjesmu jedno drugome šalju nježne poruke. Zato se baš na ovom koncertu dogodio najvažniji trenutak u njihovom životu: prošnja. Ilija je kontaktirao Tomislava Bralića i njegovog menadžera Branka Pajića i sve dogovorio. Maja nije ni slutila što je čeka.

Kad je Bralić zapjevao "Zoru bilu" na ekranu su se ispisale riječi "Ej, Majo, hoćeš li se udati za mene?", na što je ekonomistica, uplakana od sreće, samo kimnula glavom.

S koncerta na feštu

- To ‘ej, Majo' naša je interna fora. Imamo tako neke svoje riječi i po njima je znala da su upućene njoj - ispričao nam je Ilija koji je svoje namjere otkrio samo šačici ljudi - svom kumu, kumovoj zaručnici, jednoj rođakinji i naravno, Tomislavu Braliću. Dok je Maja gledala u svoj novi prsten od bijelog zlata s kamenčićima u nizu, klapi, ali i njihovim gostima - Oliveru Dragojeviću i Neni Belanu, na licu se razvukao osmijeh. Na krilima ljubavi glazbenici su završili koncert, a dvoje zaručnika i njihovi prijatelji otišli su proslaviti. Zaljubljeni par radosnu je vijest roditeljima priopćio tek danas.

Klape voli i Gotovina

Koncert klape Intrade došao je poslušati i general Ante Gotovina sa suprugom i prijateljima.

Izvor: vecernji.ba