Drama u realityju: Izbačen iz showa jer je pretukao svoju partnericu

Kako saznaje Press, Ana razmišlja da, na nagovor svoje obitelji, tuži glazbenika za nasilje, zbog čega će Peđa uskoro biti priveden u policiju na saslušanje.

Glazbeniku, koji je inače poznat po skandaloznom ponašanju pod utjecajem alkohola, kakvo je pokazao i u „VIP Velikom bratu" kada je šokirao cimere i gledatelje pokazivanjem spolnog organa, u realityju TV Hepi „kočnice su popustile" u nedjelju u pet sati ujutru. Ljubavni par započeo je svađu u salonu, a Peđina vika se čula u svim dijelovima kuće.

- Ti ćeš mene da vrijeđaš?! Glupačo! Ti ćeš da me pitaš da li sam pravio dijete pod dejstvom „vijagre"? Sram te bilo! Ti ćeš da vrijeđaš moju ćerku?! - vikao je Peđa, kome su ostali sudionici takmičenja pokušavali da objasne da ga Ana nije uvrijedila.
Ana se zatim povukla u spavaću sobu, Peđa je sve vrijeme psovao i pretio joj, a zatim je i nasrnuo na nju.

- Smijesta izađi iz mog kreveta! Da te nisam vidio da si spavala u njemu - prijetio je glazbenik, a zatim je udario i gurnuo Anu, koja je pala sa kreveta.

Djevojka je počela da plače, a u pomoć su joj pritrčali Nikola Paunović, Strahinja Mladenović i Slađana Đorđević Bucka. Dok su oni pokušavali da je smire, Peđi je produkcija naredila da odmah napusti show.

- Pijan sam, ali nikog nisam vrijeđao. A ona mi je uvrijedila kćerku! - bezuspješno se branio pjevač.

Poslije njegovog odlaska ukućani su komentarirali da alkohol loše utiče na Peđu. Ivica, partner Alke Vuice, rekao je da će se osvetiti Peđi.

- Kad ga budem video vani, nalupati ću mu šamare. Budala jedna, debil! - vikao je Ivica.

Kako saznaje Press iz izvora bliskih natjecateljici, Ana na nagovor svoje obitelji planira da tuži Peđu za nasilje! Kako bi provjerili informaciju, Press je pozvao Anu, ali ona je jučer bila nedostupna za komentar, dok Peđa nije želio govoriti o svom skandaloznom ponašanju.

- No coment. Prekida mi telefon i boli me glava. Ajde, ćao - rekao je Peđa.