Danijela Škegro: Imam velike ciljeve, ali se ne nadam pobjedi

Danijela Škegro
... koje su stigle na natječaj, odabrana je i navedena pjesma.

Glazbu i tekst potpisuje Danijela Škegro, uz pomoć Borisa Vuge, koji je s Damirom Paraćom uradio aranžman.

U čemu je stvar

''S obzirom da sam na ovim prostorima i na lokalnim festivalima omalovažavana, ne želim izgubiti vjeru u sebe, zbog čega sam poslala pjesmu na natječaj za PBRF. Zapitala sam se, je li stvar u meni, pjesmi i ili u organizatorima. Željela sam biti na jednom velikom festivalu među izvođačima s cijelog Balkana. Poslala sam pjesmu, pjesma je prošla, što je dokaz kvalitete i mislim kako to samo za sebe dalje govori sve'', kazala je Škegro u razgovoru za Dnevni list.

Pjevačica je za navedenu pjesmu, u režiji Ivana Raguža, za potrebe festivala snimila i promotivni videozapis. Glazbenica nam je kazala kako je za tu priliku odjenula kreaciju mostarske dizajnerice Zdenke Ćorić, a spot je sniman u Bijelom baru također u Mostaru.

Osim Danijele Škegro, na Prvom balkanskom radijskom festivalu sudjelovat će glazbenici s cijelog Balkana, odnosno iz Srbije, Crne Gore, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, što za jednu Hercegovku znači i jaku konkurenciju. Škegro je kazala kako se pobjedi ne nada i kako je za nju velika čast, što će uopće sudjelovati na jednom takvom glazbenom događaju.

Finale u Srbiji

''Iako zaista imam prevelike ciljeve u životu, ne nadam se pobjedi. Naravno da bi mi bilo drago da pobjedim, najviše zbog toga što sam kantautor. Međutim, sudjelovanje na jednom takvom festivalu, na takvoj manifestaciji, meni stvarno mnogo znači. Mnogo mi znači što je i moja pjesma odabrana bez ikakvih podmićivanja i plaćanja'', zaključila je pjevačica.

Službeno natjecanje započinje 1. travnja, a završava 1. srpnja uz svakodnevno emitiranje na pedesetak radio i TV-postaja diljem Balkana. Finalna večer će se održati u srpnju u Srbiji, koja je inače organizator cijelog projekta.