Damir Kljajo Ćalta: Ja sam čovjek iz naroda sa mostarske ulice

Damir Kljajo Ćalta, centar 2, ćaltazemska, Mostar, Mostar, centar 2, ćaltazemska, Damir Kljajo Ćalta, Damir Kljajo Ćalta, ćaltazemska
...i malo je onih koji za njega nisu čuli u gradu na Neretvi. Redoviti je pokretaš huanitarnih akcija, veliki navijač Zrinjskog u svim sportovima, a njegova facebook stranica prešla je cifru od 1600 članova. Ovaj puta naš portal donosi ekskluzivni razgovor sa Damirim, pa evo što kaže:

Kakvo je raspoloženje u Ćaltazemskoj pred blagdane?

Raspoloženje je dobro, družimo se i svi smo jedna duša i tijelo. Pozvao sam uoči blagdana sve na jedinstvo i vrijeme je da se zaborave neke ranije nesuglasice. Blagdani su idealno vrijeme za takvo nešto.

Naše sugrađane interesira da li će se i ove godine u Fenixu slaviti nova prije nove?

Nova prije nove neće se održati i svi smo tužni jer se prekida jedna lijepa tradicija.

Zašto u našem gradu ne vlada predblagdansko rasploloženje, hoćete li to pokušati promijenuti bar u Centru 2?

Hoću jer moj Centar 2 je uvijek u veselom ozračju. Mi ćemo ovih dana odradit veliki broj humanitarsnih akcija u kojima ćemo pomoći najugroženijim žiteljima naselja i grada.

Napravili ste niz hvale vrijednih akcija u ovoj godini, da li se one nastavljaju i u narednoj.

Da, jer me veseli raditi te humanitarne akcije. Moji prijatelji koji mi pomažu u tome imaju veliko srce za sve i još jednom im hvala u moje ime i ime svih građana koje pomažemo.

Kao veliki navijač Zrinjskog što možemo očekivati od Plemića u narednoj godini?

Očekujem da uzememo Kup BiH, i da novim trofejom podarimo ovim divnim navijačima Zrinjskog malo radosti i sreće.

Veliki ste fan i rukometašica Zrinjskog, kakvu poruku njima možete poslati?

One imaju posebno mjesto u mom srcu, to su heroji sporta i volim ih iskreno. To su lijepe i normalne djevojke koje krasi jedno zajedništvo i o tome pričam svima u gradu. Kapa im do poda, a imat će pomoć sviju nas i naredne godine.

Vaša facebook stranica raste iz dana u dan, otkuda tolika popularnost u narodu.

O popularnosti ne želim pričati ja sam čovjek raje i ulice, i to ću ostati do kraja svog života. Hvala svim članovima koji su od prvoga dana uz mene, a posebno se sjećam svih oni koji nisu više među nama ali oni su uvijek u mojim mislima.

Poruka našim čitateljima od Ćalte čovjeka i kandidata naroda za predsjednika?

Moja poruka svima je da zaboravimo  sve sukobe i sva previranja da se nastavimo družiti. Život je jedan i život nije play statiton da možemo imati više života. Želim da ga živimo punim plućima i na kraju želim svima srećne Božićne i Novogodišnje blagadane uz obilje mira i sreće .

SVE VAS PUNO VOLI CJENI I VOLI VAŠ ĆALTA.

hercegovina.info