FOTO  Božić u Piramidi- Najljepša priča ove godine..

Božić, piramida
I ove godine Piramida Shopping Centar uljepšava predblagdanske dane. Dođite od 17. do 24. prosinca 2015. u naš Centar i uživajte u bogatom programu.
Danas, u četvrtak 17.12..2015. godine početak je programa "Božića u Piramidi". Program počinje sa Očima kreativaca koje će predstavljati i prodavati svoje uratke do subote 19.12.2015.. a pronaći ih možete svaki dan od 10 do 20h u prizemlju centra.
Na programu je i promocija Oriflame kozmetike od 11 do 19h, a njih možete potražiti sve do ponedjeljka 21. prosinca.
Svečano otvaranje i početak "Čarolije sa kočijom" planiran je u 17h. Konceptualnom umjetniku Vlatku Boškoviću i balerinama Športskog plesnog kluba Zrinjski primala je čast izvesti točku otvaranja "Božića u Piramidi".
Nakon svečanog otvaranja moći se fotografirati sa Djedom Božićnjakom u kočiji. Za fotografiranje je zadužen profesionalni fotograf Marko Solomun.

Čarolija sa kočijom i Djedom Božićnjakom na programu je svaki dan na platou centra od 17 do 21h. Djed Božićnjak će dijeliti slatkiše, čitati priče te slikati se sa najmlađima. U istom razdoblju možete se okrijepiti kuhanim vinom ili Estrella pivom, uz izvrsne kobasice na roštilju.
Cijeli Centar posebno je uređen za ovu prigodu od strane konceptualnog umjetnika Vlatka Boškovića iz Splita, a u suteren centra potpuno preuređen za ovaj blagdanski program sa velikim jaslicama koje će nastojati dočarati rođenje malog Isusa. Također, suterenu centra moći te svakodnevno kušati vina iz Vinarije Zadro te ih kupiti po promotivnim cijenama.
Svakako vrhunac programa „Božić u Piramidi" je nastup Magdalene Bogić, prošlogodišnje zvijezde X Factora Adria koja će po prvi puta nastupiti u Mostaru. Upravo je snimila spot za pjesmu „Nije kraj" za koju je tekst napisao poznati bh. pjevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al'Dino, a za spot je bio zadužen Tomislav Čavka.
Magdalena je postala poznata nakon što je na popularnom muzičkom šou izvela pjesmu Marije Šerifović "Molitva", te je napredovala iz kruga u krug. Mentor u showu joj je bio Željko Joksimović, a stigla je do superfinala.

U tijeku je naša velika Facebook Novogodišnja nagradna igra „ Tagiraj i darivaj" u kojoj možete nominirati za nagradu neke od svojih najmiliji.
Pratite našu Facebook stranicu za detaljnije popuste u trgovinama.
Program:
Očima kreativaca od 17. do 19. prosinca, od 10 do 20h
Promocija Oriflame kozmetike od 17. do 21. prosinca, od 11 do 19h

Petak 18.12.2015. godine:
od 08 do 16 h - humana misija prikupljanja namirnica za najugroženije u suterenu centra
18 h - La Vita koncert
19 h- žive jaslice u izvedbi Frame Mostar
Subota 19.12.2015. godine:
11 h -točka plesne skupine Erigo ( na platou i unutar centra)
14 h - modna revija haljina Ruža Ruža ( II.kat centra)
16:30 h - utrka beba koja puzaju (II.kat centra)
Ponedjeljak 21.12.2015. godine:
Točka športskog plesnog kluba Zrinjski Mostar
Utorak 22.12.2015. godine:
18:30 h uživo nastup talentiranog glazbenika Mate Miličevića
Srijeda 23.12.2015. godine :
18:00 h slikanje i druženje sa Magdalenom Bogić (17 godina), zvijezdom prošlogodišnjeg X Factora Adria
18:30 h Nastup Magdalene Bogić


Božić u Piramidi  Najljepša priča ove godine...