FOTO  Mostar: MRM postao ponosni vlasnik titule Top 100 najboljih Volkswagen servisa u Europi

MRM Mostar, servisi, servisirati vozilo

"VolkswagenServiceQualityAward2016" za izvrsnost i kvalitetu usluga, priopćeno je iz MRM-a.  Time je MRM postao ponosni vlasnik titule „Top 100 najboljih Volkswagen servisa u Europi" u konkurenciji od preko 6.000 Volkswagen servisa u kategoriji zadovoljstva kupaca.

Tim povodom priznanje je direktoru MRM-a Robertu Grubišiću uručio voditelj postprodaje u kompaniji Porsche BH Omer Kozadra.
Volkswagen Service Quality Award (VSQA) je prestižna nagrada koju Volkswagen svake godine uručuje odabranim Volkswagen partnerima diljem svijeta, navodi se u priopćenju iz ove međunarodne ocjeniteljske kiuće i pojašnjava da se odnosi na kvalitetu koju su prepoznali kupci. "Kao što samo ime prestižne nagrade sugerira, nagrada se odnosi na kvalitetu usluge servisa. Predstavlja koliko su kupci zadovoljni sa Volkswagen partnerom. Bodovi se određuju na temelju ankete zadovoljstva klijenata i partner sa najviše bodova ima čast uručenja nagrade za jedan od 100 najboljih Volkswagen servisa", pojašnjava se u objašnjenju priznanja iz VSQA, a navode iz MRM-a.