FOTO  Ferrari limuzina na prodaju za 400 tisuća dolara

Ferrari limuzina
AutoExclusive

Bizarna limuzina Ferrari 360 Modena trenutno se prodaje u Australiji. Ako ste ljubitelj Ferrarija, preporučujemo da skrenete pogled jer bi ovo moglo da vas mentalno osakati.

Kao i svi 360 Modena modeli, i ovaj je napustila Maranelo i vjerojatno je voljen i vožen onako kako je tvornica zamislila. Međutim 2020. godine, ovaj auto biva odvezen u Australiju, gdje je presječen na pola i tako transformiran u limuzinu, čime je izlged ovog prelijepog sportskog auta narušen, navodi AutoExclusive.

Kako se 360 sastoji od potpuno aluminijske šasije i karoserije, proširenja šasije su također izrađena od aluminija. U međuvremenu, produženi krov, bočne ploče i zadnja vrata napravljeni su od stakloplastike u želji da super dugačak automobil postane što lakši.

Proširenje znači da automobil sada ima mjesta za osam ljudi i uključuje sve, od dva televizora do audio sistema, obojenih lampica i šanka.

Ovu limuzinu i dalje Ferrari 360-inčni V8 model, snage 400 KS, 3,6-litarski V8. Međutim, iznenađujuće je to da je uparen sa mjenjačem iz Subaru Liberti GT-a. Cijena ove limuzine je oko 399,999 dolara i vlasnik pretpostavlja da će je prodati jer je ona prešla samo 65.000 kilometara.