5 Najluđih djevojki na svijetu

E pa varate se! Pogledajte ove luđakinje i vidjet ćete da imate najbolju curu na svijetu! ;)









 

 

 

 

1. Dominique Fischer - Luđakinja koja je svom dečku istetovirala svoje ime njegovim nožem dok je on spavao!
   
    luđakinje,zanimljivosti     luđakinje,zanimljivosti
   
Wayne Robinson je taj nesretnik kojem se dogodilo ono što većina muškaraca nemože sanjat niti u najgorem snu... Naime, nesretni mladić je otišao uobičajeno u grad,u jednu diskoteku, tamo upoznao curu, s njom se zabavljao i pio cijelu noć te se na kraju zaputio s njom u motel da prespavaju. Kada se probudio sutradan, imao je što i vidjeti... Na desnom ramenu mu je bilo uklesano "Dominique", imao je i nebrojne urezane ogrebotine na desnom ramenu i ruci te urezanu zvijezdu na leđima. Luđakinja se branila činjenicom da joj mladić nije branio rezbarnje po tijelu budući da je bio pijan kao deva i ništa nije osijetio! :) Sve u svemu, mladić je otišao kod doktora, koji mu je reako da mu je potreban laserski tretman da bi se uklonile prisilno nanešene"tetovaže" na tijelu. Dragi mladići, pazite sa kakvim macam pijete cugu u gradu i s kim sve idete u krevet! :)
   
2. Tatiana Bastos - Dama koja je svoga bivšeg mladića izbola nože po penisu jer se nije htio seksati s njom!
   
    luđakinje,zanimljivosti
   
Britanskom tvorničkom radniku Ricardu Morias-u, nitko ne bi volio biti u  koži. Prekinio je vezu sa svojom tadašnjom djevojkom Tatjanom Bastos i pronašao drugu djevojku. Njegova sada bivša djevojka Tatjana Bastos dočekala ga jeposlje radnoga vremena, uskočila mu u auto i kada se on pojavio zahtjevala i napadala ga da ju poševi. Nakon što je on to odbijao, izvadila  e nož i zabila mu ga u Penis. Nakon toga je prijetil da će ubiti i njega a poslje i sebe. Mladić je uspio nekako pobjeći od pobješnjele djevojke. Doktori su mu uspjeli prišiti i spasiti spolovilo. Tatiana Bastos je optužena za nanošenje teških tjelesnih ozljeda te je osuđena na 30 mjeseca zatvora.
   
3. Kira V - Mlada dama iz Rusije koja je svom dečku minirala penis     petardama.
   
    luđakinje,zanimljivosti
   
Ova ruska djevojka je toliko bila uznemirena kada je čula vijest da ju njezin dečko namjerava ostaviti, da je zavezala nekoliko petardi za njegov penis dok je ovaj spavao  te ih zapalila. Pogađate što se dogodilo nakon toga? Bummm... eksplozija...  Nesretni mladić je prebačen na intenzivnu njegu a lječnici su izvjestili da se bore za njegov život. Daljnji razvoj događanja nije poznat.
   
4. Lisa Marie Coker - Luđakinja koja je napala svoga bivšeg dečka u treutku  vjenčanja britvom i metalno polugom
   
    luđakinje,zanimljivosti
   
Lisa Marie Coker, 19-godišnja djevojka napala je svoga bivšega dečka ni više ni manje na ceremoniji vjenčanja. Pojavila se sa zanimljivim poklonima - britvom i metalnom šipkom. U obranu je prvaskočila Majka mladoženje koja je zadobila teške ozljede ruke. Djevojku su uspijeli obuzdati i trentno se nalazi u pritvoru i čeka presudu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda te remećenja javnoga reda i mira.
       
5. Tracy Davies - Žena koja je zamoljela svoga dečka za francuski poljubac a nakon toga mu odgrizla jezik zubima!
   
    luđakinje,zanimljivosti
   
Tracy Davies je zatražila poljubac od svoga dečka na njegov rođendan. Kada joj je on to priuštio, osjetio je strašnu bol i shvatio da mu je žena odgrizla jezik. Bio je to užasan prizor. dio jezika mu je pao na pod. Lječnici mu nisi uspijeli prišiti odgriženi dio jezika jer su se bojali infekcije. Nesretni muškarac prisiljen je živjeti sa samo jednom trećinom jezika.

izvor: www.nemosvjerovat.com