Povećajte grudi pomoću biljaka

grudi
grudi
Djevojke su posljednjih godina “poludjele” za velikim grudima, pa sve češće čujemo kako odlaze na plastične operacije i silikone ugrađuju gdje stignu. Također, poznato je da postoje i korekcije na koje moraju neminovno da odlaze i da nanovo prolaze kroz bolne trenutke.

Srećom, postoje načini da povećate grudi i to uz dobro poznate namirnice. Ako se malo pozabavite ovom tematikom, dovoljno je da odete na pijacu ili u trgovinu zdrave hrane, tražite sljedeće namirnice i gledate kako grudi polako počinju da rastu:

Lan
Lan, naravno, možete pazariti gdje god želite. Ove sjemenke možete da konzumirate na različite načine - na primjer, u jogurtu ili ga samljevenog uzimajte na kašičicu. Naime, lan posjeduje fitoestrogene, koji se u njemu zovu lignani, a upravo je lan biljka koja je najbogatija ovom biljnom kemikalijom. Osim što pomaže vašim grudima da porastu, štiti vas i od ćelija raka.

Piskavica
Piskavica, kao ljekovito bilje, ne mora da se uzima oralno. Točnije, najbolje je da je ostavite u vodi preko noći, a da zatim tom istom vodom u kojoj je piskavica stajala, masirate grudi.

Morač
Ova biljka sadrži fitoprogesteron koji pomaže tijelu da poveća proizvodnju progesterona. Pored toga, morač pomaže tijelu da proizvodi više prolaktina, koji stimulira proizvodnju veće količine mlijeka, ali i rasta tkiva u grudima. Sjajna zamjena za morač je sladić.

Divlji jam
Možda vam ova biljka nije poznata? Divlji jam je u sredstvu sa batatom, odnosno slatkim krompirom. Jam je pun je fitoestrogena, kemikalija koje imaju vrlo sličnu strukturu ženskim spolnim hormonima - estrogenima, i na sličan način i djeluju na tijelo i grudi. Od ove biljke proizvode se i kapsule.