7 znakova da ste zapeli za neuhvatljivoga

spoj

1. Uporno vam prodaje priču kako nije spreman ni za što ozbiljno. Dečki to stvarno rade, kažu da ne žele vezu, ali i dalje vas nazivaju tako da vi mislite da zapravo možda i hoće. Neće. Vi se nadate da će se on promijeniti, ali trebali biste ga svakako poslušati kad kaže da ne želi ozbiljnu vezu.

2. Iza njega je gadan prekid. Nemojte očekivati da će pristati na ozbiljnu vezu ako ste mu vi prvi nakon lošeg prekida. Naravno, postoji mogućnost i da bude, ali rijetko se događa.

3. Bez obzira na to što je u vašem društvu, ne skida oči s drugih žena. Jedno je primijetiti lijepu osobu dok ste u vezi (i mi to radimo). Ali definitivno nije spreman za vezu ako stalno guta očima druge žene dok je s vama. I, iskreno, zaslužujete bolje.

4. Niste mu osobito važni i njegovo ponašanje vam to jasno govori. Razumijemo: ima stresan posao koji mu oduzima većinu vremena cijeli tjedan. Ali ako inzistira na tome da provodi svaki vikend s dečkima, a vas ubaci u raspored kad stigne, to nije lijepo.

5. Niste upoznali nikoga tko mu je bitan. Redovito se viđate nekoliko mjeseci, ali 'zaboravio' vas je povesti sa sobom kad izlazi sa svojim frendovima. Ako se to dogodi više nego jednom, to nije slučajna pogreška - jednostavno nije spreman uvesti vas u svoj život.

6. Ne obvezuje se ni na što. Svatko je ponekad u situaciji da mora otkazati dogovor ili zakasniti koji put, ali problem je ako mu to preraste u naviku. Ako se ne može držati dogovora kod tako malih stvari, to nije dobar znak.

7. Šalje dvosmislene signale. Počeo je pričati o braku već na trećem spoju pa ste pretpostavili da je spreman za ozbiljnu vezu. Ali sada vas izbjegava. Što to znači? Nije dovoljno zreo da se obveže ako se u početku ponaša jako zagrijano i tada najednom izgubi zanimanje. To je znak da je zagrijan za vas samo zbog trenutačnog uzbuđenja lova.

Izvor: cosmopolitan.hr