5 top mjesta za njegov idealan spoj

spoj

Čestitamo! Vi ste prva žena u povijesti koja je odlučila stvar preuzeti u svoje ruke i umjesto vječnog čekanja da on nešto poduzme, frajera pozvati na prvi spoj. Iako mu suptilno zbog toga dajemo minus bodove jer hej, muškarci koji ne poduzimaju ništa nisu seksi, vama dajemo plus bodove za hrabrost i garantiramo vam kako je najgore prošlo. Ipak, želite li da spoj zaista bude savršen i da potpuno poludi za vama, važno je znati odabrati savršeno mjesto. Srećom, muškarci su jednostavna bića pa neće biti potrebno previše da ih zadivite. Zato vam nudimo nekoliko njihovih idealnih mjesta za izlazak.

1. Sportski bar/tekma

OK, znamo da zvuči grozno i da vam ideja o tome da vam savjetujemo izlazak u bar gdje će žvakati kikiriki, piti pivo i gledati tekmu baš i nema smisla, ali vjerujte nam. Osim što ćete mu pokazati kako se znate zabavljati i zanimaju vas i njegovi interesi, on će taj provod zapamtiti i sjetiti vas kad god ponovno odluči tamo provesti vrijeme - čak i sa svojim društvom. Uz to, drugi će spoj puno lakše završiti s gledanjem nekog njemu mrskog romantičnog filma u kinu.

2. Kino

Bez obzira na to koliko je spoj u kinu dosadan i uobičajen, ovo je savršeno mjesto za vas smatrate li se nekim tko ne uživa u neizbježnoj neugodnoj tišini na prvim spojevima. Raspitajte se koje filmove voli, a onda odaberite film u kojemu ćete oboje uživati i o kojemu nećete moći prestati razgovarati ostatak večeri.


3. Tvoje omiljeno mjesto

Iako svi ne djeluju previše romantično, svaki će se frajer osjećati posebno odlučite li ga odvesti na neko vama posebno mjesto. Bez obzira na to radi li se o restoranu, kafiću, parku ili krovu napuštene zgrade, na ovaj ćete mu način pokazati koliko vam je zapravo stalo do njega i to na najromantičniji mogući način.

4. Koncert

Ako oboje uživate u glazbi ili još bolje, imate zajednički omiljeni bend koji baš ovaj vikend svira u vašem gradu, izbor vam je serviran na pladnju! Osim što ćete se odlično zabaviti, na ovaj ćete mu način dati do znanja kako obraćate pažnju na stvari koje su mu važne, slušate ga i želite s njim dijeliti posebne trenutke. Uz to, zabava je garantirana, a neugodna tišina nemoguća!


5. Kuglanje/Mini golf

Postoji vrlo mali broj osoba koje ne vole zabavne izlaske na kuglanje ili mini golf. Osim što stvaraju vedru i zabavnu atmosferu, na ovaj ćete se način brzo opustiti i uživati u nečemu što od vas neće iziskivati smišljanje novih tema za razgovor svake minute.

Izvor: cosmopolitan.hr