FOTO  Sve je spremno za Mostarski sajam 2019

sajam, Međunarodni sajam gospodarstva Mostar
Ove godine uz bogat dnevni zabavni program imat ćemo i zanimljiva događanja nakon sajamskog dana i to u Taboo Bar i Restoranu, vašoj destinaciji za najbolji "afterparty".
Od 19.30h osjetite TABOO VIBES uz bogat glazbeni program:
09.04. ANTONIETTE
10.04. DJ Vola Taboo Vibes
11.04. DEJA VU Band
12.04. - 13.04. Ladies Night // Resident DJ Bosso
Da bi bili u mogućnosti organizirati zanimljiv program i za svakoga po nešto zaslužni su i naši ponosni sponzori zabavnoga programa- Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, te HT ERONET, a sa nama su tu i sada već tradicionalni partneri ARTDECO cosmetics, Katarina d.o.o., Dukat FIT i Sinkromo .
Posljednje 4 godine, veliku zainteresinarnost privlači nagradna igra Makeover, koju su ove godine osvojile Mia Puljić i Anđela Rozić. Prošloga tjedna odmah smo startali sa pripremama oko istog, koji ćemo uživo prezentirati na glavnoj pozornici u četvrtak 11.4. i petak 12.4. od 13h.
Za izgled i promjenu imagea Mije bit će zadužena modna kreatorica Nives Ćorić, MUA Ana Iva Marušić i Frizerski salon Studio in iz Mostara, te kozmetički salon DŽANA,koja je zadužena za prirodni sjaj kože naših djevojaka, te sređene, ofarbane obrve Henna postupkom i lash lift prirodnih trepavica.
Za izgled lijepe Anđele Rozić kreaciju će raditi Blaga Pavlak u suradnji sa timom Frizersko-kozmetičkog salona SEKA iz Ljubuškog. Da cjelokupni look bude upotpunjen pobrinut će se Marijana Dukić sa svojim predivnim Ma Cheri torbicama, a za nakit je zaslužna Tina Ključe Mihaljević iz Opuzena (TKM Design).
I ove godine sa nama je službeni make up partner- ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH.
Djevojke će dobiti još poklon pakete prirodne kozmetike GLORIA, što morate probati i vi, ARTDECO, poklon pakete MCI tvrtke iz Širokoga Brijaga i cvjeće aranžirano u cvjećari Masline.
Tijekom spomenutog MODNOG DANA, na sajmu će svoje nove kolekcije publici predstaviti Blaga Pavlak, Nives Ćorić by NICCA, butik COOL, Modni Studio NIT iz Sarajeva i Mersiha Šukman nakit iz Jablanice, koje će nositi modeli modne agencije GLOSS, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara i Srednje strukovne škole iz Širokog Brijega.
Od radionica izdvojit ćemo onu pod nazivom "Aktivni roditelji-aktivno dijete", na kojoj ćemo 10.4.od 13h okupiti stručnjake iz svijeta fitnessa, športa, psihologije, nutricionionizma i koji će pokušati dati prave odgovore na Vaša pitanja. Na Radionici će sudjelovati Anita Glibić i Ivana Džidić ispred SCM Fitness Mostar, Rehabilitacijski centra ŽIVOT, Nevena Pandža, mag. nutr. i Vedina Ajanović, dipl. psih. ispred Centra zdravih navika, Vladimir Slišković nogometni trener te osoblje CITY SPA centra iz Mostara.
Kako spominjemo nutricionizam, da sve bude slađe na sajmu ali i zdravo pobrinut će se Slatki Užitak Mostar, Ružica Slezak, Torte i kolači by Ivanka Antosović i Torte Marija Gabrić, koji za Vas spremaju i slatku nagradnu igru. A da ne osjećate grižnju savjesti zbog unešenih kalorija, pobrinut će se City Spa team koji će za Vas pripremiti i prigodne vježbe u srijedu od 15h.
Za sam kraj spomenut ćemo i ovogodišnju Dodjelu nagrada za održani Natječaj Pričom i(li) fotografijom do nagrade na temu „Tu je moj dom", koji je završen protekle nedjelje. Prvu nagradu za književni sastav dodjeljuje se Vedrani Pavlović iz Stoca, dok se druga nagrada za književni sastav dodjeljuje Draganu Bobanu iz Mostara.
Prva nagrada za fotografiju dodjeljuje se Jozi Mandži , a druga nagrada za fotografiju pripala je Mladenu Topiću!
Nagrade za koje se pobrinula tvrtka Katarina d.o.o. će biti uručene na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, u utorak 9. travnja 2019, kada cemo ujedno otvoriti i Prvu samostalnu izlozbu prošlogodišnje pobjednice Natjecaja Anamarija Bilić
Stoga, ne zaboravite od 9.-13.4. očekujemo Vas na 22.Međunarodnom sajmu gospodarstva -Mostar 2019.