Supertalent je Viktorija Novosel!

U superfinale Supertalenta uvela nas je zajednička izvedba svih super finalista španjolske grupe Vaya con dios 'Ne, Nah, neh'. Upravo ta točka bila uvod u veliki spektakl. Iako su Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić u Supertalentu imali vrlo značajnu ulogu, u superfinalu žiri je uživao je u svom radu, jer su izabrali samo najbolje od najboljih prenosi tportal.hr.

U najboljem svijetlu deset se superfinalista pokazalo u finalu, tako da su i oni očekivali što su odlučili gledatelji. Svi su se nadali pobijedi i zamišljali što će učiniti s novcem, od gimnastičarke Jane Klarić koja ima samo deset godina, već sad velike Petre Antolić, pjevačke dive Antonie Barišić, romantičnih breakdancera Kristijana Skočić i Kristijana Mihalić, plesnog studija D Vision i D'N'F, odlične Viktorije Novosel, ponosnog Skandal benda, strastvenog Aleksandra Olujića do marljive Maje Terzić i Nesse.

Iznenađenje večeri bila je pobjednica slovenske inačice Supertalenta Line Kuduzović koja ima samo sedam godina a savršeno pjeva hitove Whitney Houston i Celine Dion.

Priliku za još jedan nastup dobila je Ivana Najev poznatija kao Devi Rani koja je u svom stilu oduševila publikom egzotičnim plesom i dramom. Ona je ovoga puta utjelovila veliku vladaricu Egipta, komičnog Frkyja, zaigranog Marina s loptom i plesne grupe Kokice.

Poslije zatvorenih telefona deset superfinalista izašlo je na pozornicu, a onda su ostali samo pet superfinalista koji kod gledatelja dobili najviše glasova. Skandal bend prvi su saznali da idu dalje, drugi su bili D Vision, treći Kristijan i Kristijan, četvrti Aleksandar Olujić i peta Viktorija Novosel.

Prva je show napustila Antonia Barišić koja se nada nekoj prilici nakon pokazivanja svog talenta u Supertalentu, odmah nakon nje Supertalent je napustila i druga pjevačka diva Petra Antolić.
U drugom krugu eliminacija iznenađujuće je što su ispali D Vision, Skandal Bend i Jana Klarić.
Od preostalih pet superfinalista, iz utrke za tron ispali su Kristijan i Kristijan, D'N'F, Maja i Nessa. Tik pred proglašenje pobjednika druge sezone Supertalenta svoju točku izveo je prošlogodišnji pobjednik Tihomir Bredelja.

Što je najvažnije izabran je i ovogodišnji Supertalent, a gledatelji su između Viktorije i Aleksandra tu laskavu titulu ipak dodijelili pozitivnoj i uvijek nasmiješenoj Viktoriji Novosel.