Shrek i Fiona najbolja maska 19. Ljubuškog karnevala

karneval maska ljubuški
Time je završio službeni dio programa 19. Ljubuškog karnevala, a zabava se nastavila i nakon dodjele nagrada. Dodijeljene su tri nagrade u dječjoj konkurenciji, pet nagrada u velikoj konkurenciji i jedna nagrada za najbolju karnevalsku skupinu. Nagradu za najbolju karnevalsku skupinu ove godine je dobio Dječji vrtić Ljubuški.

Za svoju kreativnost i maštovitost dobili su jednodnevni izlet u Hercegovini po vlastitom izboru. U dječjoj konkurenciji treću nagradu je osvojio mali taliban, drugu nagradu dvije mišice a prvu nagradu mala Snjeguljica.Dobitnik prve dječje nagrade za najbolju masku je Lana Herceg iz Prologa, javlja ljportal.com.

Svim dobitnicima dječjih nagrada uručene su poklon igračke trgovačkog centra Namex. U velikoj konkurenciji peta nagrada je bila poklon bon marketa Prolog u vrijednosti od 50km, a petu nagradu su osvojile dvije mišice. Četvrtu nagradu, nogometnu loptu, osvojila je maska zombiji. Treću nagradu osvojila je maska udavača i bogati mladoženja.

Njima je uručena nagrada večera za četiri osobe u restoranu Etno kuca u Šurmancima. Drugo mjesto u jakoj konkurenciji osvojila je maska vojni. Vojniku je uručena nagrada umjetnička slika Art galerije Herceg. A prva nagrada ovogodišnjeg izbora bila je poklon bon salona namještaja Tehno Fenix u vrijednosti od 500km.

Prvu nagradu osvojila je maska Shrek i Fiona. Dobitnici „Nobelove nagrade" za najbolju masku su Antonio Jelavić i Jagoda Jelavić iz Ljubuškog. Svim dobitnicima nagrade su uručili predstavnici Karnevalskog društva Prolog na čelu sa meštrom od karnevala.