Dobio 50 KM na kladionici i cijelu noć ženi pušta pjesmu Gdje si bila kad sam bio niko!

Stanovnici sarajevskog naselja Mojmilo su prijavili policiji susjeda R. B., iz čije kuće se čula glasna glazba od 20 do 01 sat iza ponoći.

Odmah po dolasku na lice mjesta, policijska patrola je jasno i glasno čula kako se iz njegove kuće čuje jedna od najpoznatijih pjesama Dejana Matića "Gdje si bila kad sam bio niko", te su pozvonili, zamolili gospodina da smanji glazbu i pitali ga čemu tolika galama, na šta je on odgovorio da svojoj supruzi pušta namjerno baš tu pjesmu, jer je osvojio 50 KM na kladionici, pošto mu ona već mjesecima zvoca kako nikad ne dobije ni marke.

Žena je zatečena u prilično čudnom stanju kako gleda u zid, ali neozlijeđena, dok je on nastavio da pjeva uporedo sa pjesmom koja se u trenutku dok su policajci bili u kući, čula ali tiho, sa zvučnika.

Nakon upozorenja da će, ako budu morali doći još jednom, tada morati da mu pišu kaznu, policajci su se udaljili sa lica mjesta, a jedan od prvih susjeda nam se javio da se sad čuje, ali malo tiše, pjesma "Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine".

Izvor: Sarajevo365.com
(Napomena: Članak je satiričnog sadržaja)

30.08.2016 u 11:06
loading...