Djevojačka večer u Mostaru: Samo je jedno u mom životu vrijedno...

zanimljivosti, cipele, cipele, peta, zdravlje, hod, seksualnost, koraci, pete, žena, moć, štikle, cipele, žene, obuća, probanje, žene, pete, štikle, štikle, djevojke, mostarac, bez dlake na jeziku, hercegovke, sponzoruše, Mostar, napad, Valentinovo, mostarka, pete, Suhe pete, cipele, Mostar, djevojačka večer, Ivan Vrljić, sponzoruše, sponzoruša, cipele, ples, pete

Brojka je na 700 trenutno ali ona još nije sve svoje zovnula, jer ne zna ona koja će se prija "pokazat" do zadnjeg dana. Ne vrati li joj Željka štapni mixer i peškire može se pozdravit sa pozivnicom. Okupirana je momentalno oko spiska i priprema za djevojačku, ona, kuma (bestie) i još tri fute su na popisu. Premišlja se između Nine i Ivone, Nina joj nije lajkala zadnje dvije profilne čime se bacila u nezavidan položaj.

5 ih je taman, kućanice su im ionako draže od Carrie i ekipe. Kupila je "Djevojačka starter pack" u Bingu: krunu, lente "Bride to be" i balone sa natpisom "Ja još uvijek kao cura živim, za kafane i za Zare". Čeka još da joj baba uleti 5 stoja za mašinu za suđe i party može početi. U Dalekoj rezervirala 2 stola, jedan za njih i jedan da odlože torbice i štikle iza 12. Kuma da opravda ulogu šašave bestie frendice naručila za poklona dildu preko weba. Dildo došo na carinu, upalio se slučajno, vibrira, umal nije izjebo one dvije na carini. Nudile joj petobu da ga ostavi još par dana.

Došla večer za pamćenje, u Ineske kuma provukla Visu na 24 rate da se našminkaju. Upale u Ice Bar-a na par Long Islanda (dala baba 600Km za Indesit-ovu). Raja mislila izbor za miss mjesne zajednice Zgoni kad su lente vidjeli. Nakon tri koktela sasule se k'o Alfa Romeo iz ‘98e. Na drugom već udavača počela bivšem tipkat (ti si svoju propustio šansu....gdje si vcrs??) a budućem prijeti da će mu upast na momačku da vidi imal žena.

Do Daleke se prebacile taxijem nakon što je Ivona baletankom iz torbe probala Corsu upalit. Odma 100€ DJ-u uletile da pusti "Prijateljice" 14x. U Vip-u naručile jeftini pjenušac i bengalke, DJ odma pustio "Samo je jedno u mom životu vrijedno..." Podijelila još 37 pozivnica, svakoj futi koje se sjetila iz vrtića, osoblju, taxisti i malom sa parkinga. Prve fute koje su oborile IG nakon 248 slika objavljenih u IG Story-u.

Na kraju večeri imale više sati live-a nego federalna televizija. Nakon fajrunta zakucale se u kebabari, pojele 2 vreće tip-400. Dvije počele odma turski pričat. U pola zalogaja kumi vibrira torba....BZZZZ BZZZZZZ BZZZZZZZZ...
Javlja se....- Halo, halo, halooo... BZZZZ BZZZZZZ...

Preuzeto sa Tersa