Studenti kupili stari kauč, ostali bez teksta kada su otkrili što je u njemu

studenti, kauč, iznenađenje
Reese Werkhoven i njegove cimerice, Callie Guasti i Lara Russo, pronašli su u rabljenom kauču 40.000 dolara, a novac su pronašli nakon što su išli provjeriti zašto je kauč toliko neudoban. -Na dnu je bio patentni zatvarač, Reese je izvadio vreću i rekao da je to ili droga ili novac. Prestravili smo se i vidjeli da je novac - ispričala je Lara, piše 7online.com.

- Izvadili smo to iz kauča, svi smo se tresli, a prvo što je Lara rekla bilo je: 'Zaključajte vrata' - rekao je Reese. - Kada smo pronašli novac, prvo bez bez ikakvih papira i podataka, odmah smo počeli nabrajati gdje ćemo sve otići i kakav brod ćemo si kupiti - ispričao je Reese. - Susjedi su mislili da smo dobili na lotu, jer je zid prilično tanak - dodao je Callie.

Novac je bio razmješten po kauču u omotnicama, a planovi kako će ga potrošiti nestali su kada su na kraju naišli na potvrdu o uplati sa svim podacima. Otkrili su da novac pripada 91-godišnjoj gospođi koja je novac držala u kauču jer ne vjeruje bankama. No, kada je završila u bolnici zbog slomljenog kuka njezina djeca su donirala kauč, ne znajući što je u njemu skriveno.

- Nismo ni raspravljali, odmah smo se svi složili da je to njezin novac - ispričao je Werkhoven. Poštenje se isplatilo jer ih je vlasnica kauča nagradila s 1.000 dolara.