Poziv mladima na glazbeni festival ‘Marijafest BiH’

marija fest
Ovaj glazbeni događaj bit će upriličen 7. svibnja u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih (NCM) Ivan Pavao II. u Sarajevu. „Vođeni idejom i željom za što većom djelatnošću mladih u vlastitim župama po drugi put organiziramo glazbeni festival revijalnog karaktera te uvijet za nastup na Marijafestu BiH nije nova (marijanska) pjesma - premda su dobro došle", priopćili su organizatori.

Mladima će biti ponuđen poludnevni program koji počinje svetom misom u kapelici NCM-a Ivan Pavao II., a poslije toga će uslijediti radionice za sudionike i glazbeni dio festivala.

Za prijavu na festival potrebno je ispuniti online prijavu koju zainteresirani od sljedećeg tjedna mogu pronaći na službenoj internetskoj stranici Centra za mlade.

Prijave su otvorene do 22. travnja, a daljnje informacije i detalje festivala možete pratiti preko www.mladicentar.org ili ih dobiti preko kontakt brojeva 033/766-225 i 033/788-406.

„Vjerujemo da na ovaj način doprinosimo promicanju stvaralaštva mladih i njegovanju suvremene duhovne glazbe, te širenju kršćanskih vrjednota u zajednici", istaknuli su organizatori.