FOTO  Marinko Ćutuk nasmijao Mostarce

Marinko Ćutuk, predstava, veseli , hd kosača

U Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru izvedena je predstava– stand up “Ero s ovoga svijeta & Primi me” u izvedbi glumca Željka Ninčića, poznatijeg po ulozi hercegovca Marinka Ćutuka.

Uz fiktivnog lika Marinka publika se mogla prisjetiti i Veselog bosanca koji je svojim izletima u Kanadu nasmijao Mostarce do suza.

"Bilo je fenomenalno, pratim ga odavno, već od prve audicije. Uživo je još bolji nego preko Youtuba i malih ekrana" - kazao je za naš portal gledatelj.

“Nisam prije gledao njegove predstave uživo, ovo je prvi put. Bila mi je jako zanimljiva i zabavna”, rekla je posjetiteljica.

“Ovo je materijal koji većina nas već zna, tako da je malo i teže iznenaditi publiku nečim novim. Mislim da je ovo bio susret publike sa nečim što poznaje i voli, pa se predstava svela na ponovni susret sa vicevima, forama koje su ljudi voljeli sve ove godine. Pozitivno sam iznenađen činjenicom da je Željko Ninčić izvukao kompletnu večer kroz ove dvije uloge Marinka i Veselog i držao publiku zainteresiranu kroz cijeli nastup”, rekao je Boris Čerkuč.

Maja Ljubić, Hercegovina.info