Humanitarna aukcija fotografija za podršku radu SOS Dječijih sela u BiH

humanitarna aukcija, SOS Dječijh Sela BiH

Organizatori pozivaju sve zainteresirane tvrtke i organizacije da sudjeluju u humanitarnoj aukciji fotografija koje su donirali amaterski i profesionalni autori iz BiH, na kojoj će biti prikupljena sredstva za podršku ključnih programa SOS Dječijih sela. BiH.

Humanitarna aukcija će biti održana u utorak, 24. rujna u 19 sati, u Hotelu Swissôtel,
Sarajevo, koji je i partner događaja.

Prisutni će imati priliku da se natječu za 20 eksponata sa različitim žanrovskim i stilskim
pristupima i odaberu onu koju žele imati u svom vlasništvu i na taj način pomognu
godišnjim troškovima SOS Dječiji Sela BiH.

„Surađujemo već dugo sa SOS Dječijim selima BiH a ove godine smo odlučili otići korak dalje i pokrenuti pozitivan društveni trend. Želimo podsjetiti poslovnu zajednicu na njenu odgovornost prema društvenoj zajednici.“ – Faris Kreso, direktor SEE, Alfa Energy grupacija.

„Biti roditelj dvoje djece je najodgovornija uloga koju sam dobio, ali moja Amira je odgojila i odgaja već treću generaciju, s jednakom posvećenošću i ljubavlju. Znam da je za nas dvoje obitelj ključ sreće.

Veselim se što ću tijekom žiriranja pristiglih fotografija na foto-natječaju „Ključ sreće“ imati priliku vidjeti različite perspektive: mladih fotografa, ali i onih koji kao ja beskrajno uživaju u trenucima u okrilju porodice.“ istaknuo je Jure Franko, ambasador SOS Dječijih sela BiH i član žirija foto-konkursa Ključ sreće.

Sve tvrtke koje žele sudjelovati ovom događaju mogu poslati svoj zahtjev na mail
[email protected].

Sav novac prikupljen od aukcije fotografija je podrška radu SOS Dječijih sela BiH.