Playstation 4 prodat u 5 milijuna primjeraka

Sony Interactive Entertainment je upravo objavio da je PlayStation 4 konzola uspjela da probije cifru od 50 milijuna prodatih jedinica, početkom ovog mjeseca.

Iz Sonyja su također priopćili i to da je nedavni Black Friday bio najuspešniji u povijesti PlayStation brenda, kao i da je prodaja softwarea također "izuzetno jaka" sa preko 369.6 milijuna prodatih igara do početka 12. mjeseca ove godine.

PS4 je izašao u krajem 2013-e a Sony je nedavno na tržište plasirao i Slim verziju konzole, kao i hardverski jači PS4 Pro. U našoj recenziji smo rekli da Pro konzola ima veliki potencijala, ali da još uvek čekamo na software koji će učiniti da zaista zasija, javlja IGN.

PlayStation VR je na zapadna tržišta također stigao ranije ove godine, a za izlazak u našoj regiji čekamo narednu godinu.

Ekskluzivni predstojeći PlayStation naslovi od kojih Sony očekuje da nastave odličnu prodaju sistema su Horizon Zero Dawn, Spider Man, Days Gone, God Of War, Death Stranding, Final Fantasy Vii Remake, Days Gone, Detroit: Become Human, The Last of Us Part II i drugi.

08.12.2016 u 12:20