Današnji brucoši više uče, manje piju i manje partijaju

Vlada HNŽ, stipendije, studenti, studenti, ovisnost, tehnologija, studenti, stanovi, Mostar, studentski dom, savjeti, preživljavanje, studenti, sveučilište, Mostar, studiranje, studenti, skupoća, brucoši, party, učenje, alkohol, studenti, Mostar, Mostar sveučilište, brucoši, upis, studenti, prevara, stanovi, studenti, Mostar, sveučilište, studenti, hrana, menza, kolumna, studenti, sveučilište, Mostar, upis, Mostar sveučilište, upis, sveučilište, Mostar, studenti, stanovi, Mostar, sveučilište, upis, Mostar, studenti, studiranje, Sveučilište u Mostaru, Mostar, sveučilište, studenti, Hrvatska, studenti, Mostar, Mostar sveučilište, život, Mostar, studenti, studentski dom, Mostar, studenti, tečajevi, tečaj, Mostar, upisi, sveučilište, Sveučilište u Mostaru, Sveučilište Mostar, upis, Mostar, Mostar, Sveučilište Mostar, sveučilište, studenti, Mostar, sveučilište, Sveučilište u Mostaru, slobodna mjesta, Mostar, studenti, Mostar, svečilište, studenti, Sveučilište Mostar,
Uz ovo, pokazalo se još nekoliko pozitivnih promjena pa tako današnji brucoši piju manje alkohola i manje partijaju te ne kasne na predavanja.

Glavni razlog odlaska na faks - dobijanje boljeg posla

Istraživanje o akademskim i ostalim navikama brucoša provodi se iz godine na godinu od davne 1966. godine na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu (UCLA). Ove godine istraživanje je provedeno na 204,000 brucoša sa 207 fakulteta diljem SAD-a.

Uz to da brucoši danas više uče te učenju pristupaju ozbiljnije, istraživanjem se pokazalo i da sve manje studenata prima stipednije.

Također, većini je glavni razlog za odlazak na fakultet dobijanje boljeg posla, a drugi razlog je što žele naučiti više o stvarima koji ih doista zanimaju, što su ujedno dva najčešća razloga za studiranje i u zadnjih nekoliko godina.

Znanstvenici koji su provodili istraživanje kažu kako ovakvi rezultati pokazuju kompleksnost studiranja u recesijskim vremenima.

John Pryor, koji je vodio istraživanje na UCLA-i kaže: 'Ono što primjećujemo jest više ozbiljnosti oko onoga što se radi na fakultetu.'

mojfaks.com