Da li vam Facebook uništava ljubavni život?

...sa svijetom nešto zanimljivo što vam se desilo. Ali, da li Facebook "radi za vas" i kada je ljubavni život u pitanju?

Twitter i Facebook su nepresušni izvor informacija o osobi koju volite i nije lako oduprijeti se iskušenju da svaki čas bacite pogled na profil ... Ali, Facebook se može pretvoriti u "minsko polje", tako da morate biti oprezni. Dakle, prije nego refreširate po tko zna koji put tijekom dana zapitajte se da li time minirate vlastitu vezu.

Je li Facebook vaš "prozor" u svijet osobe s kojom ste u vezi? Ako je tako, odmah "siđite" sa kompjutera. Pozovite je telefonom, izađite na kavu . Čet nikada neće moći zamijeniti razgovor uživo.

Da li vam se događa da vas uznemire stvari koje vidite na partnerovom profilu? Postoji mnogo toga što može dovesti do nesporazuma, od starih fotografija do komentara prijatelja koji su izvučeni iz konteksta. Ako ste vidjeli nešto što vas je pogodilo obavezno o tome popričajte sa partenrom.

Nemojte dozvoliti da vaše nezadovoljstvo traje, pošto će kad tad izbiti na površinu, a ako odlažete razgovor situacija može biti samo gora. Nikada nemojte donositi preuranjene zaključke samo na temelju onoga što ste vidjeli na Facebooku.

Da li vaš partner zna koliko često bacite pogled na njegov profil? Ako uhvatite sebe da prešutite neke stvari koje ste tamo vidjeli, to nije baš dobar znak. Ako vam to kasnije izleti, partner će se osjećati kao da ga špijunirate, a to sigurno nije najbolji razvoj događaja.

Iako je danas većini ljudi teško zamisliti život bez Facebooka, ne gubite iz vida da se odnosi među ljudima grade na ljubavi i povjerenju. Društvene mreže su ok sve dok to ne narušava privatnost.


Izvor: Mondo