Biseri sa srpskom policijom: "Halo policija, mesar me gađao čvarcima", "Burek je mnogo masan" ...

Evo nekih:

Lopovi napravili žurku
08.01. Vlasnik prijavio da su mu lopovi obili stan u Ulici vojvode Stepe i da rade - žurku.

Zagorio grah
26.03. Neprijatan miris koji se širio iz stana u Požeškoj ulici zabrinuo stanare koji su pozvali policiju. Kada je policija pokucala na vrata, vlasnik stana izišao i objasnio da mu je zagorio -grah.

Svakog gosta tri dana dosta
07.04. Žena pozvala policiju iz stana u Požarevačkoj ulici jer ne može istjerati brata iz stana koji je prije tri dana došao na slavu.

Prijavila lošeg frizera
25.06. Devojka nezadovoljna kako ju je frizer ošišao pozvala policiju u Ulici vojvode Dojčina.

Burek mnogo masan
12.07. Mladić pozvao policiju jer mu se nije svidio burek u pekari u Ulici maršala Birjuzova.

Tko će obrati trešnju
„Halo, policija! Susjed i ja nikako da se dogovorimo ko treba obrati trešnju u dvorištu. Možete li doći da nam kažete čija je ona zapravo.

Pomozite mi sa ženom
Stanar zgrade u Ulici dr Ivana Ribara pozvao je policiju i zamolio ih da donesu alkometar kako bi ženi koja neće da ga pusti u stan dokazao da nije pijan.

Gađao ga čvarcima
Dežurni operater primio je krajem prosinca poziv muškarca koji je prijavio da ga je radnik u mesari na Bežanijskoj kosi gađao svinjskom plećkom i čvarcima.

Kada je policija došla provjeriti šta se događa, ispostavilo se da je kupac bio nezadovoljan uslugom pa je zbog toga pozvao policiju.

Klavir i narodnjaci
Dobar dan, molim vas da hitno dođete i upozorite mog susjeda jer svira klavir. Ako već svira, onda neka budu narodnjaci.


- Građani često zovu policiju za sve i svašta jer smatraju da smo mi dužni rješavati njihove privatne probleme. Ljudi često zovu i psuju političare, izlažu nam njihov plan kako da se država izvuče iz kriz. Često im je dosadno pa znajući da će im se netko od operatera javiti, zovu da bi se izjadali kako su im djeca otišla u inozemstvo, ili kako im je hladno jer nemaju drva - kazao je za Blic Zoran Stanković, zamjenik šefa smjene na 92.