Baka prijavila djeda policiji: On hoće seks svaki dan, a ja sam bolesna

Maltretira me već dvije godine. Ne znam više što ću s njim. Ja mu kažem nek nađe neku pa nek joj gura onu stvar kad mu se već traži, a on neće. Oće samo mene da muči.

Ovako je za Kurir počela svoju ispovijest Verica Stevanović (74) iz Mirijeva u Srbiji, koja, kako kaže, već dvije godine muči muku sa svojim suprugom Živojina (81). Prema Vericinim riječima, već tri dana zaredom prijavljuje svog supruga jer je fizički zlostavlja.

- I jučer i prekjučer me je udario i prijavila sam ga policiji. Neću više trpjeti njegovo maltretiranje. Vidite kako mi je oko plavo jer ne mogu da imam seksualne odnose s njim.

Njemu se traži, a ne može shvatiti da ja ne mogu više spavati s muškarcem. Nikad više u životu, jer sam prije dvije godine operirala nešto dolje i skroz su me zašili. Ja sam jedva ostala živa poslije te operacije. On misli da je meni bilo lako kad su mi doktori rekli da više nikad u životu neću moći imam seksualne odnose. Plakala sam danima, al 'što ću, Aaon, ko luđak neki, samo jurca za mnom ovuda po stanu. Oće pa oće, a ne zna da bi me živu pocjep'o kad bi mi stavio ono dolje - jada se Verica.

I dok nam Verica objašnjava kako će Živojina, s kojim je 12 godina u braku, istjerati iz stana, u priču se ubacuje Živojin.

- Ma, nije tako bilo, nisam je udarao. Jeste da ponekad poludim što neće da mi dozvoli da se malo zadovoljim, ali pretjeruje. Znate li vi kako je meni? Jeste da imam 81 godinu, ali ja sam pun snage. Nisam ja kriv što mi se to traži, to je zakon prirode, ne mogu protiv toga - kaže Živojin i dodaje da želi da se pomiri sa svojom Vericom.

- Dok se ne opameti, nema ništa od pomirenja - ljutito mu odgovara Verica.

Dok smo pričali sa supružnicima, Verica nam je rekla da bi mu dozvolila da nađe drugu ženu i da s njom spava.

- Ma, nek nađe neku pa nek je je .. e, samo nek mi se skine više s vrata! Jednom je našao neku koja mu je za pola sata tražila 5.000 dinara, al 'nema on za to pare. A i tko će njega ovako starog - kaže Verica, a Živojin odgovara:

- Ne, ne, ne ... Ne dolazi u obzir. Neću nijednu drugu.

Izvor: Kurir