VIDEO  VULIN OTKRIO ORGANIZATORA "Sprema se atentat na Aleksandra Vučića"

Aleksandar Vulin
Screenshot

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kriminalna organizacija na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer, jedan od vođa "kavačkog klana", planirala ubojstvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Pripadnici MUP i BIA, zajedno sa predstavnicima Europola i partnerskih službi od kojih smo informaciju dobili pokrenuli su opsežnu akciju utvrđivanja identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, koja za cilj ima ubojstvo predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića“, rekao je Vulin.

Sadržaj se učitava...

Na čelu ove organizacije nalazi se crnogorski državljanin Radoje Zvicer, za kim je Srbija već raspisala tjeralicu, organizator i jedan od vođa „kavačkog klana“, rekao je on, javlja N1.

Kazao je da će istraga utvrditi da li je Zvicer „ovu zločinačku organizaciju okupio da bi ubili predsjednika po vlastitom nahođenju ili zato što je dobio naređenja od svog političkog vođe“.

“Do tada, pripadnici MUP i BIA o svakom saznanju do kog budu došli će obavještavati Tužiteljstvo za organizirani kriminal, a u suradnji s vojnim obavještajnim strukturama očuvat će mir, stabilnost i ustavni poredak, kao i sigurnost i život predsjednika Vučića, kazao je ministar Vulin.