VUKANOVIĆ "Političari iz Hercegovine po 15 godina u vlasti, nikad nisu spomenuli ove ceste"

Nebojša Vukanović
Screenshot

Počela je rekonstrukcija ceste Nevesinje - Mostar nakon dugo vremena. Svi koji ste se vozili ovom dionicom znate najbolje da je vrijeme za rekonstrukciju bilo davno. Ceste se dotrajale, oronule i oštećene, a na potezu Nevesinje - Mostar dogodio se niz što težih, što lakših prometnih nezgoda koje su se vjerojatno mogle izbjeći da je u pitanju bolja podloga vozilima od ove aktualne.

Nebojša Vukanović, Trebinnjac koji je zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske otvoreno je kritizirao dosadašnje čelnike, načelnike i političare iz Hercegovine koji su dugi niz godina dio vlasti, a da prstom nisu mrdnuli po ovom pitanju.

Nebojša Vukanović

"Ovdje je držao besjedu Ilija Tamidža, on je zastupnik u vlasti 11 godina i nije niti jednom postavio pitanje zapostavljenosti Hercegovine. Imate Radovana Vukovića iz Bileće koji je zastupnik 15 godina, od 2006. i nikad nije postavio riječ nego su samo gledali kako namjestiti koji natječaj i zaposliti svoje ljude. Cijela ova stvar im je bila nebitna, ali hvala Bogu, pritisak je urodio plodom", navodi Vukanović.

Cijela priča ne može proći bez HP Investinga.

"Izdvojeno je nešto više od tri milijuna maraka. Naravno, Ilija i Luka imaju staru kombinaciju s Hasanom Pekušićem iz Mostara, tvrkom HP Investing. Posao nisu dobili Hercegovina putovi, ovdje su kao konzorcij, ali sve radi HP Investing i Nevesinje Putovi kako bi se oni prikrili", tvrdi ovaj zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.