Otvaraju se tajni sefovi ratnog zločinca Arkana

ceca, arkan, udaja, arkan, UDBA, ubojica, Željko Ražnatović-Arkan, u Komercijalnoj banci, ratni zločinac, tužitelj za ratne zločine, Željko Ražnatović-Arkan, Beograd, u Komercijalnoj banci, ratni zločinac, Svetlana Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, ceca, arkan, Željko Ražnatović-Arkan
U Beogradu je sudac posebnog odjeljenja za ratne zločine prihvatio zahtjev Tužiteljstva i izdao naredbu da se otkrije što je u banci pohranio ratni zločinac Arkan.
U siječnju 1995. godine Željko Ražnatović Arkan je u Komercijalnoj banci pohranio dva sefa koji do danas nisu otvoreni.

Vladimir Vukčević, tužitelj za ratne zločine izjavio je: "Zatražili smo provjeru navoda da su u Komercijalnoj banci otkrivena dva sefa Željka Ražnatovića. Zainteresirani smo za sadržaj Ražnatovićevih sefova kao komandanta Srpske dobrovoljačke garde radi prikupljanja dokaza o izvršenim ratnim zločinima. Podsjećam da je protiv Željka Ražnatovića u Haagu vođen postupak pred Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju. Tužiteljstvo za ratne zločine je tijekom rada na predmetima u okviru međunarodne suradnje od Tribunala dobilo dokaze koji su bili predmet optužnice protiv Ražnatovića. Pristigli materijal upravo provjeravamo i u dogledno vrijeme će se znati hoćemo li pokrenuti neki kazneni postupak vezan za događaje koji su bili predmet rada Haškog tužiteljstva i suda".
Na suđenju Svetlani Ceci Ražnatović, koju je Vojislav Đurković iz Bijeljine tužio zbog navodnog duga od 116 tisuća eura bilo riječi o Arkanovim sefovima.
U prosincu je prošle godine Viši sud, na prijedlog Đurkovićevog odvjetnika naredio da se utvrdi sve što je u sefovima.

Da su iza ratnog zločinca Ražnatovića ostala dva sefa koji nisu otvarani punih 14 godina, potvrdila je Komercijalna banka. Za otvaranje sefa potrebna su dva ključa, ključ koji pripada korisniku i ključ koji pripada banci. Gdje su Arkanovi ključevi, ne zna se, javlja Kurir.