Nevjerojatan preokret u slučaju ubojstva Jelene Marjanović

ubojstvo jelene marjanović
U dosadašnjoj rekonstrukciji nestanka mlade žene, a potom i ubojstva, došlo se do zaključka da joj je glavu smrskao neko njoj blizak ili neko koga poznaje.

Sa druge strane, utvrđeno je da izjave ispitanih ljudi ne odgovaraju činjenicama, odnosno tragovima sa terena.

Za ubojstvo pjevačice optuživani su njen suprug Zoran, obožavalac koji joj je došao na sahranu, nepoznati počinitelj koji ju je pratio, ali i bliski članovi obitelji.

Ipak, izvor blizak istrazi za portal Srbija Danas otkriva kako je vrlo moguće da je u pitanju bilo naručeno ubojstvo koje su u djelo sproveli članovi organizirane kriminalne grupe "Pink Panteri".

"Tijekom preliminarne istrage govorilo se o mogućnosti da je Jelena ubijena na nekom drugom mjestu, a da je njeno tijelo zatim odvučeno na nasip u Crvenki, međutim u slučaju profesionalnog ubojstva jasno je da se radi o namjeri da se istraga skrene u pogrešnom pravcu. I dalje nije poznato tko je naručilac ubojstva, ali nekoliko članova zloglasne kriminalne grupe nalazi se u procesu policijske obrade", kaže izvor.

Tko su Pink Panteri?

"Pink Panteri" je ime koje je Interpol dodijelio međunarodnoj kriminalnoj grupi koja se bavi krađom nakita. Procjenjuje se da u okviru organizacije širom svijeta "operiše" nekoliko stotina kriminalaca, koji se pored pljačke bave i švercom, trgovinom narkoticima, ali i naručenim ubojstvima. Članovi bande su pretežno iz balkanskih zemalja, a mnogi od njih su veterani ratova devedesetih. Govore više različitih jezika i posjeduju putovnice sa lažnim podacima.