Napadač u SAD-u upucao dvije osobe na autocesti, u bijegu je

SAD, pucnjava

Napadač koji je jučer navečer na autocesti u Houstonu upucao dvije osobe, sada je u bijegu priopćila je policija, a prenosi CNN.

https://www.youtube.com/watch?v=0k-SpKSS3sg#action=share

Policija je prvotno reagirala na poziv o prometnoj nesreći, no kada je stigla na mjesto događaja, sedam minuta kasnije, oko 18:00 sati po lokalnom vremenu, saznala je da je došlo i do pucnjave.

"Napadač je zapucao nakon što je došlo do sudara dvaju vozila na autocesti Interstate 10“, izjavio je na konferenciji za novinare zamjenik voditelja policijske postaje Houston, Bobby Dobbins.

U vozilu napadača pronađeni narkotici

"Nakon sudara dvaju vozila, iz jednog su izašle dvije osobe, dok je jedna od njih imala oružje. Počela je pucati na vozilo koje su upravo udarili i nastavila s pucnjavom dok se drugi automobil kotrljao niz brdo“, priopćili su iz policije.

"Kada se vozilo zaustavilo, napadač je došao ispred njega i pucao po prednjem staklu vozila", rekao je Dobbins.

"Ne znamo je li vozač bio bijesan ili je bio pod utjecajem narkotika. Ne želimo nagađati. No, mogu reći da su u vozilu napadača pronađeni narkotici“, dodao je.

"Muškarac je izašao iz automobila i samo počeo pucati, usred autoceste“

Daniel Gotera, novinar lokalne stanice KHOU-TV, izvijestio je da je čuo pucnjeve i vidio ljude kako bježe.

https://twitter.com/DTGoteraKHOU/status/1159603789487325185?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1159603789487325185&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2107327

"Upravo sam svjedočio nerealnoj sceni na autocesti I-10 u Houstonu", napisao je Gotera na Twitteru.

"Muškarac je izašao iz automobila i samo počeo pucati, usred autoceste. Ne mogu vjerovati“, dodao je.

Policija je priopćila da je jedan od svjedoka imao pištolj u svom automobilu i pucao nekoliko puta u napadača kada se on okrenuo prema njemu. Nije jasno je li napadač bio pogođen, no nakon toga se vratio u svoje vozilo i pobjegao s mjesta nesreće.