Kerum ljudima iz Vrimena poručio da se napuše ku...

Martin Raguž u društvu Željka Keruma
Da gradonačelnik Splita Željko Kerum u zadnje vrijeme očito sve teže kontrolira svoj bijes, a još teže bira riječi kojima izražava svoje neslaganje s drugima, uvjerio se fotoreporter tjednika Vrime Stipe Marinović.

Nakon gubitka većineKerum: Političari su roba koju se jeftino može kupiti!

Kada je fotoreporter ugledao Keruma kako s društvom sjedi na terasi jednog kafića na Rivi, prišao je splitskom gradonačelniku i upitao ga smije li ga fotografirati. Nakon što je rekao da radi u tjedniku Vrime, Kerum je počeo s vrijeđanjem:

''S time ti gazda i glavni urednik mogu obrisati guzicu. Reci im da se mogu napušiti ku...'', živčano je odgovorio Kerum, uz dodatak da sada to objavi. Društvo koje je sjedilo s Kerumom na njegov ispad samo se nasmijalo.

Trenutni vlasnik Vrimena Vincenco Blagaić rekao je za Danas.hr kako smatra da vulgarna poruka nije bila upućena njemu, nego uredništvu i redakciji Vrimena, jer, tvrdi, on nema nikakve veze s tekstovima koji se pišu o Kerumu.

Podsjetimo, Kerum je 'puknuo' i tijekom Croatia Boat Showa, te je Blagaiću zabranio korištenje Rive, a ujedno je i tijekom otvaranja CBS-a u svom poznatom stilu javno komentirao i predsjednika splitskog HDZ-a Duju Marasovića:

''Ne moš' više trpit tog kretena'', rekao je splitski gradonačelnik pred kamerama.

Glavni urednik Vrimena Mate Prlić, koji je za Danas.hr ujedno ispričao što je njegov fotoreporter sve proživio u ponedjeljak, rekao je da Kerum ''pojava koja se može analizirati''.

''Ja stvarno ne znam što on želi postići takvim izjavama. Možda na taj način skreće pozornost s nekih drugih tema i događanja'', zaključio je Prlić za Danas.hr.