HDU BiH nakon 'incidenta' na Kupresu: Ne dozvolimo bošnjačkim medijima da nas razjedinjuju

Kupres, branitelji, Incident, video, hdu bih, Kupres

"Incident" , koji se dogodio na Kupresu 04. studenog 2019.godine povodom 25.obljetnice oslobođenja Kupresa ustvari nije "Incident" a to po najbolje znaju bošnjački mediji koji su s velikom radošću ovo dočekali i na vrlo perfidan način iskoristili. No što se ustvari krije iza ove bošnjačke medijske propagande posljednja 2 dana.

Istup pripadnika HVO na svečanoj akademiji bošnjački mediji su vješto iskoristili kako bi oslabili a po mogućnosti i zaustavili pregovaračke pozicije hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini oko izmjena Izbornog zakona koji ima za cilj osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Mi iz Hrvatske Demokratske Unije Bosne i Hercegovine se pitamo , kako bošnjačkim medijima sada nije problem tkz. UZP, kada pripadnik HVO istupa u javnosti proviv dužnosnika svoga naroda (koji su izabrani od strane hrvatskog naroda te su legalni i legitimni predstavnici svoga naroda, sviđalo se to nekome ili ne).?

Mi iz Hrvatske Demokratske Unije Bosne i Hercegovine pozivamo na zajedništvo hrvatskog naroda koje smo imali tjekom Domovinskog rata ,kako bi ostvarili ravnopravnost Hrvata unutar Bosne i Hercegovine.

Ne dozvolimo bošnjačkim medijima da nas razjedinjuju i time nas lakše iseljavaju iz Bosne i Hercegovine. Ovakvom medijskom propagandom truju naš narod kojemu je svakako već dosta svega.

Bili smo zajedno u ratu, budimo zajedno i u miru!, stoji u reagiranju Hrvatske Demokratske Unije BiH.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1161205230756614&id=892415140968959