Ovo je možda i posljednja normalna prilika da Hrvate u BIH netko nešto pita!

Hrvati u BIH, majorizacija, HRS, Hrvati u BIH, prava, Herceg Bosna, BIH, popis, brojevi, narodi, HVIDRA, Mostar, Halid Genjac, braniteljske udruge, udruge, HNS BiH, HDZ BiH, javna tribina, Kolinda Grabar Kitarović, hrvati u bosni i hercegovini, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, velimir raspudić, čovjek, vjera, BIH, Hrvati u BIH, hrvati u bosni i hercegovini, Hrvati u BIH, BIH, Hrvati u BIH, HNS BiH, HDZ 1990, hrvati u bosni i hercegovini, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, Daniela Škegro, BIH, Hrvati u BIH, Bošnjaci, udruge, BIH, izbori, Hrvati u BIH, izbori, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, izbori, Daniela Škegro, sabor, Hrvatskom saboru, hrvatski sabor, Hrvati u BIH, sabor, Hrvati u BIH, BIH, Nepravda, dan hrvata, Hrvati, Široki Brijeg, Velika Gospa, dijaspora, hercegovačka dijaspora
Kaže se - "Tko spasi jedan život-spasio je cijeli svijet"
Lijepo i poučno, i to je smjernica svakog čovjeka zdrava razmišljanja.

Međutim, što ćemo s onima koji žrtvuju jedan narod radi samo svog interesa!?

Kažu da je politika prljav posao.
Ni u jednom poslu nisu svi "čisti" ili svi "prljavi"-tako i u politici.
Nije nikada do posla već do ljudi.

Čitam intervju od jednog kandidata za predstavnika Hrvatskog člana predsjedništva i lagano me hvata jeza.

Ne, neću gospodina imenovati, ni blatiti jer bih time slala drugačiju poruku od željene.


Pojasnila bih neke stvari s kojima gospodin nije ili ne želi biti upoznat!?
Prije toga želim naglasiti važnost izlaska na Izbore jer je ovo možda i "posljednja normalna prilika da Hrvate u BIH netko nešto pita"!
Nisu ovo nikakve sulude prognoze, ni "mlaćenje prazne slame" već realnost!

Ako već u prvim obraćanjima javnosti, Jedan novi potencijalni predstavnik Hrvatskog naroda umanjava važnosti prava Hrvata na kojima taj isti narod inzistira - što bi se dogodilo sutra!? Za koga bi se doista taj isti zalagao "pod krinkom zaštite Hrvata u BiH i njihovog predvođenja"??

Ako taj isti već putuje u Bruxelles tražeći pomoć za izbjeglice, kojih kako i sam kaže ima u velikom broju, te da je svaki deseti stanovnik Bihaća i okolice azilant!!
Čudno je da se taj isti potencijalni predstavnik Hrvatskog naroda brine kako će ti isti azilanti dočekati zimu na otvorenom i da ih kada krenu prema Hrvatskoj granici Hrvatska policija dočeka nasiljem!!

Ako ste nas tako počeli predstavljati i boriti se naša prava....HVALA!
Dovoljno je!
Hrvati u Bosni i Hercegovini između ostalog, trebaju osobu koja će se brinuti kako će oni provesti zimu!
Onoga tko će se brinuti kako će pribaviti ogrjev samohrani roditelji, branitelji, neuposleni, bolesni i iznemogli!
Dok se Vi brinete zbog kako kažete i nasilja s kojim Hrvatska policija dočeka azilante, Hrvati ovdje žele da netko vodi brigu o ovoj mladosti koja odlazi u svijet.
Mladosti nad kojom je "nasilje duše i tijela" zbog loše ekonomske situacije.
Mladosti koja napušta svoje ognjište, jer i toj mladosti će možda isto biti hladno zimus dok zarađuje koru kruha u nekom neadekvatnoj smještaju u jednoj od Europskih metropola.

Ovaj narod želi da se zbog toga netko brine!
Nije ovo čin nehumanosti, nije ni govor mržnje-ovo je realnost! Svi znamo što sa sobom nosi dolazak-prolazak-ostanak azilanata.

Ne dao Bog nikomu nikakve nevolje, ali se iskreno nadam da ću imati istomišljenika koji će se zalagati da se azilantima ne dopusti daljnji pristup na teritorij Hercegovine!
Nemojte nas molim Vas uvjeravati kako su osigurana financijska sredstva od Europske unije za dolazak i boravak istih!
Nedovoljno je!!

Daniela Škegro/HERCEGOVINA.info