Knešpolje i Provo podržali pobjedničku listu HDZ BiH

izbori 2010, HDZ BiH

Prema riječima predsjednika mjesnih zajednica Provo-Dobrič-Grabova Draga, Ciglana Gradac i Knešpolje u protekle četiri godine županijska vlast je ove mjesne zajednice u potpunosti zaboravila i u njih uložila nula konvertibilnih maraka. „Ako želite da se to promijeni glasajte za HDZ BiH jer to je snaga kojoj vjerujemo", rekao je u svom uvodnom izlaganju Krešo Ćavar predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a BiH Knešpolja. „Uz suradnju i pomoć županijskih vlasti, ali i viših razina vlasti u slijedeće četiri godine nastavit ćemo gradnju vodovoda u Knešpolju, zatim rekonstrukciju škole, ali i drugih infrastrukturnih projekata u Knešpolju", rekao je Miro Kraljević predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg na predizbornoj tribini u Knešpolju i pozvao nazočne da svoj glas daju HDZ-u BiH jer u protivnom i slijedeće četiri godine, kao i u protekle četiri kada je na vlasti bila koalicija za poticaje u Knešpolje neće biti uloženo ništa.

„Vlada Županije Zapadno-hercegovačke će pomagati projekte koji su planirani u lokalnoj zajednici. Ova pobjednička lista će dokazati i u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti u slijedeće četiri godine da se ipak može ponašati i raditi pošteno", rekao je između ostalog Zdenko Ćosić predsjednik Vlade Županije Zapadno-hercegovačke i nositelj liste za Skupštinu  Županije Zapadno-hercegovačke.

 „Sveučilište u Mostaru, Studentski centar u Mostaru i kultura i šport su područja gdje bivša  županijska vlast nije ulagala, a istovremeno uplaćivala velike svote novca u neke fantomske udruge, stranačke poslušnike i na poticaje", istaknuo je u svom izlaganju Predrag Kožul kandidat na listi za Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i zastupnik u Skupštini Županije Zapadno-hercegovačke. Prije početka tribine prikazan je film „Još smo tu" autora Zdenka Ćosića. Na tribini su predstavljeni kandidati za Skupštinu Županije Zapadno-hercegovačke Tomislav Mandić-Toma, Ivo Sesar-Ifa, Erina Lasić, Tomislav Zelenika, Dario Knezović i kandidat na listi za Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Zoran Slišković.