Zbog duga kamenom ubio poznanicu

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni
Zbog ubojstva iz koristoljublja splitsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Domagoja Šaškora (38), kojega tereti da je lani u listopadu udarcima kamenom u glavu ubio Tanju Brkljaču (35) kojoj je dugovao novac.

Optužen je da je svoju poznanicu ubio zbog četiri tisuće eura koje joj je dugova, ali i da joj je želio oteti novac za koji je znao da ga toga dana nosi u torbici.

U optužnici stoji kako ju je prethodno nazvao telefonom radi dogovora oko vraćanja duga te su se 4. listopada prošle godine našli na šetnici uz more na splitskom Trsteniku.

Tamo ju je uhvatio za vrat i počeo gušiti te zatim izudarao manjim, a kada je pala na tlo i većim, 13 kilograma teškim kamenom koji joj je bacio na glavu.

Tanja Brkljača zadobila je mnogostruke ozljede zbog kojih je, nakon tri mjeseca u komi, početkom ove godine umrla u bolnici.

Šaškor je tri dana nakon ubojstva uhvaćen i pritvoren te je kod njega pronađeno 24 tisuće eura koje je žrtva nosila u torbici.

Za teško ubojstvo, za kakvo je optužen, Šaškoru može biti izrečena i maksimalna kazna od 40 godina zatvora.

Hina