Ukrajinski nogometaš se utrkivao: Ubio trudnu suputnicu, dvije djevojčice i njihovu majku

prometna nesreća, ukrajina, dječak, pištolj, vrtić
Nesretnik je, zaustavivši se na semaforu, za volanom Mitsubishija koji je stao do njega prepoznao svog poznanika, te su se dvojica vozača odlučila utrkivati. Kako je muškarac u Mitsubishiju startao brže, Piškun je pokušao zaostatak nadoknaditi zaobilaženjem autobusa koji se kretao suprotnom prometnom trakom. Pri tom je manevru, krećući se neprilagođenom i nedozvoljenom brzinom, izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao na pločnik, udario o zid te, odbivši se od njega, pokosio majku s dvjema djevojčicama, starima dvije odnosno pet godina, piše index.hr.

U bolnici je ozljedama podlegla njegova trudna suputnica, dok je sam nogometaš prošao s prijelomom potkoljenične kosti i potresom mozga. Nogometaš je vozio trijezan. Priznao je svoju krivnju pred prekršajnim sucem i ostao u pritvoru.

Na licu mjesta prisebnom je akcijom policijskih djelatnika, koji su se vrlo brzo našli na mjestu nesreće, izbjegao javni linč zgroženih građana koji su svjedočili tragičnom događaju. U posljednje vrijeme Piškun nije igrao za svoju momčad zbog ozljede.