Ukrajinski nogometaš se utrkivao: Ubio trudnu suputnicu, dvije djevojčice i njihovu majku

Ukrajinski nogometaš se utrkivao: Ubio trudnu suputnicu, dvije djevojčice i njihovu majku
Nesretnik je, zaustavivši se na semaforu, za volanom Mitsubishija koji je stao do njega prepoznao svog poznanika, te su se dvojica vozača odlučila utrkivati. Kako je muškarac u Mitsubishiju startao brže, Piškun je pokušao zaostatak nadoknaditi zaobilaženjem autobusa koji se kretao suprotnom prometnom trakom. Pri tom je manevru, krećući se neprilagođenom i nedozvoljenom brzinom, izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao na pločnik, udario o zid te, odbivši se od njega, pokosio majku s dvjema djevojčicama, starima dvije odnosno pet godina, piše index.hr.

U bolnici je ozljedama podlegla njegova trudna suputnica, dok je sam nogometaš prošao s prijelomom potkoljenične kosti i potresom mozga. Nogometaš je vozio trijezan. Priznao je svoju krivnju pred prekršajnim sucem i ostao u pritvoru.

Na licu mjesta prisebnom je akcijom policijskih djelatnika, koji su se vrlo brzo našli na mjestu nesreće, izbjegao javni linč zgroženih građana koji su svjedočili tragičnom događaju. U posljednje vrijeme Piškun nije igrao za svoju momčad zbog ozljede.