Stravična nesreća: Tri osobe su poginule

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila na Poreštini, a u kojoj su poginuli vozač i vozačica dvaju automobila koji su se suradili te jedna suvozačica, dok je petogodišnje dijete ozlijeđeno.

Istarska policija izvijestila je da se nesreća dogodila na županijskoj cesti Kukci-Vižinada-Kaštelir oko 17,20 sati, kada su se iz još neutvrđenih razloga na ravnome dijelu ceste frontalno sudarili osobni automobili »ford fusion« i »renault megane« pulskih registracija.

»Fordom« je iz Kaštelira prema Poreču upravljao 62-godišnjak iz Rijeke, a u automobilu su još bili 80-godišnjakinja iz Kaštelira i petogodišnje dijete. Taj se automobil sudario s »renaultom« za čijim se upravljačem nalazila 35-godišnjakinja iz Kaštelira, a koji se nakon sudara zapalio.

Vozač i vozačica te 80-godišnja suvozačica poginuli su na mjestu nesreće, a dijete je ozlijeđeno, najvjerojatnije lakše, te je prevezeno u pulsku Opću bolnicu.Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač izjavila je kako će u utorak ujutro na mjesto nesreće stići i vještaci zagrebačkog Centra za forenzična istraživanja »Ivan Vučetić«, s obzirom da se još uvijek ne mogu utvrditi okolnosti nesreće.

»Vozila će do sutra ujutro biti na mjestu događaja, a pozivamo i očevidce ove nesreće da se jave u porečku policiju kako bi se razjasnili uzroci ove nesreće«, istaknula je Sokač.

POREČ Tri osobe su poginule, a jedno je dijete ozlijeđeno u sudaru dva osobna automobila u utorak poslijepodne između mjesta Gedići i Dvori na Poreštini, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila na županijskoj cesti Kukci-Vižinada-Kaštelir oko 17,20 sati, kada su se iz još neutvrđenih razloga frontalno sudarili »ford fusion« i »renault megane« pulskih registracija.

Ozlijeđeno dijete prevezeno je u bolnicu, kažu u policiji. Očevid je u tijeku.


Hina