Srbin ubijen, presječen napola i bačen u šumu pored bečkog jezera

Osim što su u oba slučaja žrtve srpske nacionalnosti, povezuje ih i zanimanje - bavili su se prodajom rabljenih automobila.

 

Tijelo 55-godišnjeg austrijskog Srbina Miloša N. pronađeno je raskomadano u šumi pored jezera Wienerwaldsee pored Beča.

Kako pišu Novosti, sličan slučaj dogodio se i u travnju prošle godine kada je ubijen Srbin Milenko M., čije je masakrirano tijelo također pronađeno u blizini Beča. Osim što su u oba slučaja žrtve srpske nacionalnosti i brutalno ubijene, ono što ih povezuje je i zanimanje - obojica ubijenih Srba su se bavili prodajom rabljenih automobila.

Iako austrijska policija pretpostavlja da ubojstva nisu povezana, te navodi da se osumnjičeni za prvi zločin već nalazi u pritvoru, mnogo je onih koji spekuliraju da su ubojstva dio obračuna srpske mafije koja se bavi švercom automobila i auto-dijelova.

Tijelo ubijenog Miloša N. pronašli su prolaznici u subotu, a policija je priopćila da je ubijen udarcem u glavu, te da je tijelo nakon toga presječeno na pola.

Žrtva je nestala 2. srpnja, a nestanak je prijavio sin Elvis koji je 4. srpnja primio telefonski poziv od navodnog otmičara koji je tražio 50.000 eura i zaprijetio Elvisu da, ako ne da novac, više nikada neće vidjeti oca. Posle toga, otmičari se više nisu javljali, a Miloš N. je pronađen mrtav.