Poginuo samohrani otac dvoje djece

pretukao, vozač, autobus, Livno, Tuzla, poginuo muškarac, samoubojstvo, Jajce, Livno, stevan srdić , policijska uprava, drvar, Mostar, demantirao , nož, napad, Mostar, nastavnik, suspenzija, zenica, Mensud Hodžić, zenica, pedofilija, lana bijedić, obdukcija, stravična smrt, solin, teška prometna nesreća, Ljubuški, samubojstvo, Livno

Četrdesetdevetogodišnji muškarac inicijala M. M. stradao je u Tuzli prilikom renoviranja pomoćnog objekta kuće, potvrđeno je iz Županijskog tužiteljstva.

Kako je rečeno, na nesretnog muškarca koji je posao obavljao za dnevnicu, pala je betonska ploča iz pomoćnog objekta kuće u naselju Ši Selo u Tuzli.

Smrt je konstatirana na mjestu događaja, a očevid su obavili službenici MUP-a i županijski tužitelj koji je naredio obdukciju preminulog. Također će biti urađena i vještačenja te saslušani svjedoci, odnosno radnik koji je s njim bio angažiran na renoviranju objekta.

Prema informacijama nesretni muškarac bio je u prijateljskim odnosima s vlasnikom kuće koji u vrijeme nesreće nije bio prisutan. Stradali muškarac je bio samohrani otac dvoje djece od 15 i 17 godina.