Navijači demolirali benzinsku pumpu u Drvaru

drvar benzinska

Navijači koji su navodno iz Hrvatske, a dio njih imaju i bh. državljastvo. Prilikom napada pričinjena je značajna meterijalna šteta, a i povrijeđeni su radnici benzinske pumpe koji su se suprotstavili napadačima, ali nasreću ne teže, pa su nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Drvar pušteni na kućno liječenje., javlja Dnevni avaz.

Napad su snimile sigurnosne kamere, obavljen je očevid i istraga je u tijeku. Prema podacima glasnogovornika MUP-a Hercegbosanske županije, Ivice Vrdoljaka, napadači su došli vozilom Pasat, bh. oznaka, a u vozilu ih je bilo sedmorica.

- Upali su na benzinsku pumpu, razbili vrata i prozor, pobacali inventar, nanijevši određenu materijalnu štetu. Ima ih iz Splita, Mostara, Vinkovaca, Čapljine... i vjerojatno se radi o studentima navijačima, među kojima je četvorica bilo u alkoholiziranom stanju, što je ustanovljeno nakon njihova zaustavljanja i uhićenja u Bosanskom Grahovu odakle su privedeni u PU Drvar, te se čeka njihovo privođenje županijskom tužitelju u Livno - kazao je Vrdoljak.