POKLON HAJDUKOVACA Navijači donirali vrijedan medicinski aparat mostarskoj pedijatriji

Hajduk donacija SKB

Predstavnici Društva prijatelja Hajduka Mostar uručili su danas vrijednu donaciju na Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Riječ je o iznimno vrijednom medicinskom aparatu za purifikacijske metode krvi i CRRT (Prismaflex) koji će zasigurno osigurati bolje uvjete liječenja pedijatrijskim pacijentima.

„Nabavom ovog uređaja, koliko mi je poznato, vodeća smo pedijatrijska klinika u BiH kada je u pitanju opremljenost za usluge dijalize kod djece“, istaknula je dr. Marija Novaković Bošnjak, predstojnica Klinike za dječje bolesti te se zahvalila donatorima uručivši im prigodnu zahvalnicu.

Hajduk donacija SKB

U priopćenju je naznačeno da su predstavnici Društva prijatelja Hajduka iz Mostara iskazali su zadovoljstvo realizacijom ove humanitarne akcije uz nadu kako će aparat čija je vrijednost 46.607,23 KM doprinijeti liječenju malih pacijenata.

„Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji „BILE NOĆI" 12. veljače, tijekom koje je i prikupljen najveći dio sredstava za kupnju ovog uređaja“, istaknuli su uz poruku kluba navijača:„Prkos moćnome, zaštita slabome!“