Dvojica iz Pule 'pala' s 2 kg heroina

13.05.2016

Nakon policijske operacije i dužeg tajnog praćenja od strane riječkog PNUSKOK-a, u pulskom prigradskom naselju Valdebek krajem prošlog tjedna pala su dvojica Puljana s nešto više od 2 kilograma heroina.

Kako neslužbeno doznajemo uhićeni su G. F. (38) i T. S. (43), obojica od ranije policiji poznati po „poslu" s opijatima.

Obojica su završila iza rešetaka pulskog zatvora, a kako neslužbeno doznajemo sudac istrage im je odredio jednomjesečni istražni zatvor. Neslužbeno doznajemo da je zaplijenjeni heroin visoke čistoće bio namijenjen istarskom narko-tržištu.

Prilikom pretrage stanova, vozila i drugih prostora kod uhićenika je pronađena veća svota gotovine, oko 100.000 eura, za koji novac se pretpostavlja da potječe od „posla" s drogom.

Jedan od dvojice uhićenika je prije nekoliko godina bio povezan s tada uhićenim policajcima pulske policije također zbog prljavog „posla" s drogom. Kako doznajemo istražitelji sumnjaju da je u lancu s uhićenim dvojcem bilo još umiješanih pa se iz toga razloga već nekoliko dana tajila poprilično velika i uspješna zapljena heroina.

Hina

loading...