Dvojica iz Pule 'pala' s 2 kg heroina

policija, droga, crna kronika, droga, pronađena opojna droga, droga, uhićenje, droga, Sipa, droga, suđenje, crna kronika, droga, krijumčari, droga, uhićenje, Livno, droga, droga, droga, šverc droge, Gacko, droga, droga, heroin, opijati , uhićenja
Kako neslužbeno doznajemo uhićeni su G. F. (38) i T. S. (43), obojica od ranije policiji poznati po „poslu" s opijatima.

Obojica su završila iza rešetaka pulskog zatvora, a kako neslužbeno doznajemo sudac istrage im je odredio jednomjesečni istražni zatvor. Neslužbeno doznajemo da je zaplijenjeni heroin visoke čistoće bio namijenjen istarskom narko-tržištu.

Prilikom pretrage stanova, vozila i drugih prostora kod uhićenika je pronađena veća svota gotovine, oko 100.000 eura, za koji novac se pretpostavlja da potječe od „posla" s drogom.

Jedan od dvojice uhićenika je prije nekoliko godina bio povezan s tada uhićenim policajcima pulske policije također zbog prljavog „posla" s drogom. Kako doznajemo istražitelji sumnjaju da je u lancu s uhićenim dvojcem bilo još umiješanih pa se iz toga razloga već nekoliko dana tajila poprilično velika i uspješna zapljena heroina.

Hina