Dijete iz BiH zadavljeno i bačeno u more, uhićena i majka djeteta

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
...u srijedu ujutro oko devet sati pronađen mrtav u plićaku u moru, kilometar od lučice Mandrača, potvrdila je istarska policija.

Kako se neslužbeno doznaje, u Puli je 24. svibnja oko ponoći majka policiji prijavila nestanak trogodišnjeg djeteta. Službenici policije bili su u potrazi cijelu noć, a ujutro ih je majka dovela na mjesto gdje je bilo mrtvo dijete. Riječ je o dijelu pulskog zaljeva koji je bivša vojna zona i na kojem je teren teže pristupačan, a u blizini je Akvilejskog prilaza 2, gdje je dijete prebivalo.

Neslužbeno se doznaje i da je s djetetom bila majka, a da je njegov otac u Bosni i Hercegovini. Naime, majka se s djetetom nedavno iz BiH doselila u Pulu.

Očevid su, osim djelatnika policije, obavili zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar, koji će u četvrtak obaviti obdukciju te utvrditi točan uzrok smrti. Inače, na tijelu trogodišnjeg dječaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

U ranim popodnevnim satima se kriminalističko istraživanje provodilo nad više osoba, dvije ženske i dvije muške osobe.

Policijska službenica za odnose s javnošću PU Istarske Nataša Rogić Jukopila za Index je u 19.45 sati potvrdila da se nad još nekoliko osoba provodi kriminalistička obrada, nakon koje će se znati koliko osoba je uplateno u ubojstvo.

Kako Index neslužbeno doznaje, nakon očevida i kriminalističke obrade uhićene su tri osobe, dok je jedna od uhićenih osoba i majka djeteta.