11-godišnjoj unuci prijetio smrću, naredio joj da se skine i na kraju je silovao

silovanje, djevojčica, saudijska arabija, prostitucija, djeca, djed, silovanje, unuka, Slavonija, strava i užas, djevojčica, životinje
Optužnica tereti djeda da je u ljeto 2000. godine u jednom slavonskom mjestu prijetio 11-godišnjoj unuci i silovao je, piše Glas Slavonije,

Uplašena djevojčica u strahu za svoj, ali i život svojih najbližih, učinila je što je djed monstrum od nje tražio. Dok je djevojčica vikala, djed ju je, ne mareći za to, polegao na pod i silovao.

Optužnicom ga državno odvjetništvo tereti da je primjenom prijetnje izvršio spolni odnos s djetetom mlađim od 15 godina, kao i s krvnom srodnicom. Time je počinio kazneno djelo spolnog zlostavljanja, iskorištavanja djeteta, te kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece - rodoskvrnućem.

Djed je u istrazi sve porekao i pitao kako to da je sada 24-godišnja djevojka čekala tolike godine da ga prijavi. Međutim, odvjetništvo je procijenilo da se njegova obrana ne može prihvatiti, te da postoji osnovana sumnja da je počinio kaznena djela za koja ga se tereti, što proizlazi iz iskaza unuke, te psihijatrijsko-psihologijskog vještačenja.

Odvjetništvo navodi da oštećenica kao neposredni sudionik tog mučnog događaja, žrtva i jedini svjedok, najbolje može znati što joj se dogodilo.
Psihijatrijska vještakinja i psihologijski vještak u svom su nalazu i mišljenju ocijenili da je djevojka sposobna govoriti istinu.