U BiH danas oblačno s kišom, na planinama snijeg - 09.11.2016

vrijeme, vremenska prognoza, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, kiše, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, vremenska prognoza, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, kiša, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama
U Hercegovini će jutro oblačno sa kišom ponegdje, a u ostatku dana očekuje se prestanak padalina i postepeno razvedravanje.

Vjetar u Bosni slab sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slaba bura. Dnevne temperature od 2 do 8, na jugu od 11 do 16 stupnjeva. U Sarajevu oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva sa slabom kišom ili snijegom. Temperatura zraka oko 3 stupnja.

Biometeorološke prilike će se popravljati sa odmicanjem dana, usljed djelimične stabilizacije vremena. Kronični bolesnici trebaju biti oprezniji i ne pretjerivati sa aktivnostima, s obzirom na to da će biti osjetno hladnije u odnosu na protekli period.

Poželjno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju.